Solicita oferta
Nume
Prenume
Telefon
E-mail
Tip solicitare

NOUL FORD BRONCO


SIMBOLUL OFF-ROAD AMERICAN

Design emblematic. Performanță solidă. Conectivitate de ultimă generație. Ford Bronco. Cel mai bun SUV off-road 4X4 pentru căutătorii de aventuri. Bucură-te de dreptul de a călători.

GARDĂ LA SOL PÂNĂ LA 261MM

TRECERE PRIN APĂ PÂNĂ LA 800MM

TOATE MODELELE BRONCO

ford bronco 3

ABORDEAZĂ ORICE TEREN

Sistem avansat Terrain Management System™ cu până la 7 moduri de deplasare. Anvelope de 32” sau de 33” pentru toate tipurile de teren. Opțiuni de transmisii 4x4. Ford Bronco depășește fără efort orice provocare.

ford bronco 4

VEDERE NEÎNTRERUPTĂ

Acoperișul și ușile lui Bronco sunt ușor de desprins și îndepărtat, pentru o vedere neîntreruptă a împrejurimilor. *

ford bronco 5

FORD SYNC 4

Ecran tactil de 12” sau comenzi vocale simple. Pentru muzică, telefon sau controlul navigației, SYNC 4 ** îți aduce lumea mai aproape.

Explorează caracteristicile Ford Bronco
ford bronco 6

PERSONALIZEAZĂ-L

Explorează o gamă de opțiuni disponibile de transportat pe plafon sau în partea din spate, plus accesorii de design interior și exterior.

ford bronco 7

STIL EMBLEMATIC

Dispozitive pentru atașarea accesoriilor. Design rotunjit al farurilor cu lumini de zi LED. Un Bronco inconfundabil.

Broșura Ford BRONCO

Descarcă prezentarea modelului Ford bronco în format PDF.

Imaginile si informatiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ si nu au valoare contractuala. Este posibil ca imaginile sa nu infatiseze exclusiv specificatii disponibile in Europa si/sau in Romania. Culorile pot diferi, in realitate, in functie de ecranul calculatorului sau al dispozitivului mobil de pe care se vizualizeaza produsele dar si de luminozitatea din mediul ambiental in care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii si/sau optionale pot fi disponibile contra cost. Este esentiala contactarea distribuitorilor Ford inainte de incheierea contractelor de achizitie a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continua a produselor. Ne rezervam dreptul de a modifica fara preaviz/notificare prealabila in orice moment specificatiile, culorile, modelele si elementele illustrate si descrise pe acest site.

[*]Îndepărtarea ușilor numai pentru utilizarea off-road. Consultă Manualul de utilizare pentru informații detaliate

[ **]SYNC 4: Nu conduce când ești distras sau când utilizezi dispozitive manuale. Dacă este posibil, folosiți sistemele cu comandă vocală. Anumite funcții pot fi blocate atunci când vehiculul se află într-o treaptă de viteză. Nu toate funcțiile sunt compatibile cu toate telefoanele.