Ford E-Transit

Înapoi la Promotii
Ford E-Transit

O NOUĂ GENERAȚIE DE VEHICULE COMERCIALE ESTE AICI

FORD E-TRANSIT 100% ELECTRIC - AUTONOMIE PÂNĂ LA 317KM


Noul vehicul commercial echipat cu tehnologii conectate de ultimă generație, te ajută să rămâi în permanență la curent cu productivitatea flotei, securitatea și starea de sănătate a vehiculului. Ingineria inteligent concepută asigură încărcarea E-Transit fără efort. Iar costurile reduse de mentenanță ajută la transformarea lui E-Transit în cea mai inteligentă alegere.

Cu o combinație de stimulente guvernamentale, costuri de funcționare mai mici și de întreținere reduse, sunt multe de spus despre trecerea la 100% electric. Vei putea accesa chiar și zonele cu restricții de emisii reduse din marile orașe.

E-Transit beneficiază acum de ofertă specială prin Avans 5% și Garanție Complexă de 8 ani în limita a 160.000km.

Îmbunătățește-ți flota chiar astăzi și beneficiezi de autonomie de până la 317km cu E-Transit 100% Electric!

Transit Van
Noul Transit Electric Van
Oferta valabila pentru persoane juridice in perioada 01.10-31.12.2022.

Solicită oferta completând formularul alăturat.

Termeni si conditii:

Imaginile și informațiile prezentate pe acest site sunt oferite exclusiv cu titlu informativ și nu au valoare contractuală. Este posibil că imaginile să nu înfățișeze exclusiv specificații disponibile în Europa și/sau în România. Culorile pot diferi, în realitate, în funcție de ecranul calculatorului sau ale dispozitivului mobil de pe care se vizualizează produsele dar și de luminozitatea din mediul ambiental în care sunt prezentate sau vizualizate produsele. Anumite accesorii și/sau opționale pot fi disponibile contra cost.

Este esențială contactarea distribuitorilor Ford înainte de încheierea contractelor de achiziție a produselor.

Politica Ford este una de dezvoltare continuă a produselor. Ne rezervăm dreptul de a modifica fără preaviz/notificare prealabilă, în orice moment specificațiile, culorile, modelele și elementele ilustrate și descrise pe acest site.

Legislația europeană și națională în materia procedurii de testare a valorilor de emisii și consum WLTP nu oferă un nivel de claritate suficient, în acest moment, în ceea ce privește valorile (de emisii și consum) înregistrate de autovehiculele asupra cărora s-au efectuat modificări constructive (“conversii”) prin intermediul carosierilor autorizați. În mod specific, în acest moment, legislația nu abordează suficient de clar problematica efectuării conversiilor înainte de punerea în circulație. De aceea, pentru evitarea situațiilor incerte, recomandăm efectuarea conversiei ulterior înmatriculării.

[*] Pret de vanzare cu amanuntul recomandat si neobligatoriu; pretul include taxa pe valoarea adaugata (TVA), dar NU include eventuale bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promotionale (ex. Rabla). Te rugam sa contactezi Expressline pentru detalii contractuale si tehnice (inclusiv consum si emisii) inainte de achizitie.

[**] Pret de vanzare recomandat si neobligatoriu. Pretul include reducerile aferente programului PSIPAN (RABLA) si suportul Ford Romania, fara includerea suportului financiar acordat individual de dealerul Ford. Pretul include TVA si NU include valoarea taxelor/accizelor guvernamentale sau costul placutelor de înscriere în circulatie provizorii. Va rugam contactati Expressline pentru detalii contractuale si tehnice (inclusiv consum si emisii) înainte de achizitie.

[***] Preț standard de vânzare, fără TVA, acesta nu include, printre altele, costul livrării către Dealer, taxe/accize guvernamentale, costul plăcuțelor provizorii, eventualele bonusuri sau reduceri din cadrul unor campanii promoționale. Vă rugăm contactați Expressline pentru detalii contractuale și tehnice înainte de achiziție

Campania este valabilă până la data de 30.09.2022.

Contactează-ne!

Interesat(ă) de aceasta promotie? Completează formularul de mai jos: