MAI MULTA PUTERE. MAI MULT RAFINAMENT.

NOUL FORD MUSTANG

Maxima precizie

Imediat ce pornesti noul Ford Mustang, pui in miscare o gama larga de tehnologii avansate, care iti imbunatatesc experienta de condus, in toate modurile posibile.

De pilda, noul instrumentar de bord digital, de 12”, iti ofera informatii optimizate, aferente modului de deplasare: „Normal”, „Sport+”, „Zapada/Ud”, „Pista” si „Cursa”. Instrumentarul de bord isi schimba chiar si aspectul pentru a se potrivi modului de deplasare selectat.

Noul Mustang are de asemenea, sistemul de amortizare MagneRide™, o suspensie noua si avansata, ce asigura un control remarcabil pe pista si un confort exceptional pe sosea.

Iar cu ajutorul tempomatului adaptiv, alegi viteza de deplasare, dupa care sistemul decelereaza sau accelereaza automat pentru a o mentine constanta.

Configureaza

Zgomot la comanda

La renumitul motor V8, de 5 litri, al noului Ford Mustang, am adaugat injectie directa de combustibil, duala, de inalta presiune si injectie de combustibil de joasa presiune in port. De asemenea, am marit supra-alimentarea la motorul EcoBoost® de 2,3 litri, reducand si mai mult din emisii.

Orice motor vei alege, te vei bucura fie de o cutie manuala, cu 6 viteze, reactiva, care merge ca unsa, fie de o cutie de viteze automata si sofisticata, cu 10 viteze.

Cu ajutorul valvei active de esapament, poti controla chiar si sunetul scos de noul tau Mustang. De exemplu, selectezi modul „Pista” pentru a amplifica bataia si „urletul” motorului. Sau poti alege modul silentios, pentru imprejurimi linistite.

Configureaza

Cheia catre o lume mai bine conectata

Pentru prima data, Noul Ford Mustang este disponibil cu modem-ul on-board FordPass Connect. Sistemul ofera o serie de beneficii indispensabile, incluzand Wi-Fi pana la 4G pentru pana la 10 dispozitive si update-uri de trafic in timp real direct pe sistemul tau de navigatie prin satelit, care iti vor permite sa eviti traficul aglomerat si sa te bucuri de drum.

Configureaza

Un sistem care ajuta la protejarea pietonilor

Sistemul de Asistenta Pre-Coliziune, cu detectare a pietonilor, utilizeaza un radar si o camera pentru a scana drumul din fata. In cazul pericolului de coliziune cu un vehicul sau un pieton, sistemul emite un sunet de avertizare. Daca nu reactionezi la timp, sistemul aplica automat forta totala de franare, pentru a reduce riscul unei coliziuni frontale, sau pentru evitarea ei.

Configureaza